Rengashotelli

Rengasmarket Lappenrannan rengashotelli huolehtii renkaistasi puolestasi

Rengashotelli, eli renkaiden kausisäilytys on helppo ja turvallinen tapa huolehtia renkaiden oikeaoppisesesta säilytyksestä. Rengasmarket Lappenrannan rengashotellissa tarjoamme renkaiden säilyksen optimaalisissa olosuhteissa, eli kuivassa ja oikeassa lämpötilassa. Oikeanlaisella säilytyksellä on suuri vaikutus renkaiden käyttöikään ja turvallisuuteeb. Oikeaoppisessa säilytyksessä renkaat suojaan valolta, kosteudelta ja lialta.

Renkaiden säilytys meillä on oivallinen tapa säästää tilaa myös kotonasi, eikä sinun tarvitse huolehtia renkaiden kuljetuksesta. Renkaiden säilytys rengashotellissa on turvallista, sillä tilamme ovat vartioidut ja vakuutetut.

Rengashotelliin sisältyvät palvelut

Rengashotellipalvelut räätälöidään joustavasti tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Renkaiden kausisäilytyksen lisäksi rengassäilytys tarjoaa renkaiden kuntotarkastuksen sekä alle laiton. Kuntotarkastukseen kuuluu esimerkiksi renkaiden urasyvyyden mittaus, sekä venttiilien ja ilmanpaineiden tarkistus. Kuntotarkastuksen yhteydessä saat meiltä opastusta mikäli on aika päivittää renkaasi uusiin. Rengashotelli huolehtii puolestasi myös renkaiden pesusta ja puhdistuksesta.

Halutessasi hoidamme tasapainotuksen sekä muut rengastyöt alle laiton yhteydessä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelin (pakollinen)

    Aihe (pakollinen)

    Viesti