Talvirenkaat

Miten saan tarjouksen talvirenkaista?

Saat talvirengastarjouksen meiltä joko:

  • Ajamalla autosi Rengasmarket Lappeenranta Ratakatu 28 Lappeenranta. Katsomme renkaasi paikan päällä ja ehdotamme sinun autollesi sopivaa rengassarjaa.
  • Soittamalla numeroon 044 032 3388 ja kertomalla renkaasi mitat. Rengasasiantuntijamme antaa sinulle tarjouksen puhelimitse.
  • Lähettämällä meille renkaan tiedot tai kuvan renkaan sivusta WhatsAppilla numeroon 0400853487, lähetämme tarjouksemme viestillä takaisin.
  • Voit myös lähettää meille tarjouspyynnön sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Mitä tietoja tarvitsen talvirengastarjouksen antamista varten?

Jotta voimme antaa sinulle tarjouksen talvirenkaista, meidän tulee tietää renkaasi leveys, korkeus ja tuumakoko. Voit ilmoittaa nämä mitat ja pyytää tarjousta joko puhelimitse, WhatsAppilla tai sähköpostitse. Voit myös ottaa kuvan renkaastasi ja lähettää sen meille, niin pystymme lukemaan mitat suoraan renkaastasi.

Renkaasi mitat on kirjoitettu renkaaseen numerosarjana, esimerkiksi 195/65 R15.

Tässä numerosarjassa renkaan leveys on 195 mm, renkaan sivupinnan korkeus 65 prosenttia renkaan leveydestä ja vanteen halkaisija tuumissa 15. Kirjain merkitsee renkaan rakennetta, esimerkiksi kirjain R tarkoittaa radial- eli vyörengasta.

Soittele meille päin rohkeasti, jos sinua pohdituttaa talvirenkaiden valinta. Meidän tehtävä rengasasiantuntijoina on kuunnella ja auttaa sinua löytämään sinun autollesi ja sinun käyttöösi sopivat renkaat.

Tulokset: 1 - 12 (17 tuotetta yhteensä)

1 2